Steun ons

 

Met uw donatie draagt u bij aan het verbeteren van het gezichtsvermogen van mensen met netvliesziekten. Vaak wordt niet gerealiseerd dat de kwaliteit van leven met een goed werkend gezichtsvermogen vele malen hoger is dan zonder, alle hulpmiddelen ten spijt. Voor de realisatie van onze doelen zijn wij volledig afhankelijk van giften. 

Elke bijdrage, groot of klein, is daarom zeer waardevol. Indien u een donatie wilt doen, kunt u gebruik maken van de Paypal knop, of u kunt uw bijdrage storten op ons rekeningnummer:

NL21 RABO 0101763638 

 

De stichting heeft de status van geregistreerd Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Als een instelling door de Belastingdienst is aangewezen als een ANBI, dan kan een donateur de giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken, uiteraard binnen de daarvoor geldende regels.

Indien u op een andere wijze een bijdrage kunt en wilt leveren aan onze doelen, dan houden wij ons daar uiteraard ook gaarne voor aanbevolen. U kunt dan een e-mail sturen via het contactformulier.